O nama

Portal Enterijer Stana pokrenut je sa ciljem da se objedine informacije o kompanijama, proizvodima i uslugama u sektoru uredenja enterijera i pratecih delatnosti. Veliko interesovanje tokom proteklih godinu dana potvrdili su neophodnost postojanja jednog ovakvog projekta.


Formiran je jedinstven portal za sve koji imaju potrebu za informacijama iz oblasti uredenja enterijera, kao i za sve koji žele da pruže informacije svim ciniocima gradevinske industrije.


Za vrlo kratko vreme svoje mesto na portalu je pronašlo i pronalazi veliki broj firmi koje se bave razlicitim delatnostima vezanim za enterijer i gradevinarstvo.


Svakodnevni veliki broj posetilaca na sajtu, dobr pozicioniranje na google pretragama, svakodnevno uvecavanje broja fanova našeg fan pagea Uredenje Stana - Saveti i Trikovi, kao i sve veliki broj firmi zainteresovanih za saradnju i ucešce na portalu su nam dokaz kvaliteta našeg rada, i podstrek da nastavimo dalje.Kontakt Enterijer Stana


Telefon: 011 613 84 12


Email: office@enterijerstana.com
* Enterijer Stana se ne bavi gradjevinarstvom već internet marketingom, stoga nije odgovoran za kvalitet radova koje izvode firme koje se nalaze na sajtu. Ukoliko imate pohvale ili kritike na račun rada firmi sa portala, slobodno ih možete ostaviti u komentaru na njihovom profilu, time će na pravi način u prvi plan izaći kvalitet.


Rolo zavese
Alu i pvc stolarija
Tepisi Beograd
PVC stolarija
Keramicke plocice
Uredjenje enterijera

Procitajte novi savet, pronadjite zanimljiv tekst koji ce Vam pomoci jer je sajt EnterijerStana baza korisnih saveta i tekstova kao i firmi iz raznih oblasti koje se ticu uredjenja stana. Bilo da je u pitanju dvoriste, uredjenje stana, kuce, ili Vam je potreban majstor za odredjenu uslugu ili savet, nas sajt je idealan za takve potrebe. Iskoristite nas sajt i ne gubite vreme na trazenje potrebnih informacija o uredjenju enterijera vec ubrzajte svoje radove, bili to zavrsni radovi ili ste tek na samom pocetku.